Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα safewallet.gr!

Το safewallet.gr φιλοξενεί το ηλεκτρονικό κατάστημα του "Touch Accessories"  και βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Επισκεφθείτε μας για να ενημερωθείτε για προϊόντα με προστασία RFID, να γνωρίσετε ό,τι πιο νέο και να επωφεληθείτε από τις πολύ χαμηλές τιμές μας, όλα από την άνεση του σπιτιού σας!

Μεταφέροντας στο χώρο του διαδικτύου την εμπειρία πολλών χρόνων, δημιουργήσαμε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον όπου μια πληθώρα προϊόντων σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε για να ικανοποιήσετε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.
Εγγραφείτε ως μέλη και απολαύστε την εμπειρία safewallet.gr από την πρώτη κιόλας παραγγελία!
 

Το Όραμά μας
Το Όραμα μας είναι το safewallet.gr να γίνει (για εσάς) ο απόλυτος προορισμός για προϊόντα με ασφάλεια RFID. Γιατί στόχος μας δεν είναι να προσφέρουμε μόνο προϊόντα, αλλά λύσεις στις καθημερινές ανάγκες σας.


Οι Αξίες μας
Αντιμετωπίζουμε κάθε μας Πελάτη με σεβασμό και σοβαρότητα, επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και εξειδικευμένες προτάσεις. Βασιζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση και στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Δίνουμε προτεραιότητα στη γνώμη σας, γι αυτό μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας! Μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας και τις απορίες σας για την ιστοσελίδα αλλά και τα προϊόντα μας! Επιδιώκοντας πάντα την περαιτέρω βελτίωσή μας και εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό μας, προσπαθούμε να κρατάμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μας έχει καταξιώσει όλα αυτά τα χρόνια.
 

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Bέροια, Κεντρικής 112. Το κατάστημα μας ιδρύθηκε το 2005. Με συνέπεια και αξιοπιστία εξελίχθηκε και ανέπτυξε και ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σήμερα, στελεχώνεται από ένα πολύ ικανό επιτελείο τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο Διαδίκτυο, έτοιμο να σας διαθέσει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του.

 

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Η ομάδα του safewallet.gr

 

Επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές μας και κερδίστε!

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας και απολαύστε τη νέα online εμπειρία.